Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium és Szakgimnázium

Több mint 100 éves múlt

Gimnáziumunkban több mint száz éves oktatási múltunk tapasztalatait a legmodernebb oktatási eszközökkel ötvözve készítjük fel a diákjainkat a továbbtanuláshoz és a mindennapi élethez szükséges tudással, szemlélettel, emberi értékekkel. Az egyes gimnáziumi évfolyamokon három osztályban, csoportbontásban folyik az oktatás.

Iskolánkban minden tanuló felekezetének megfelelő hitoktatásban részesül, mely az órarendbe van beépítve.  Szívesen fogadjuk azokat a diákokat is, akik még nincsenek megkeresztelve.

Intézményünk 2005-től kezdve a városban elsők között felvállalta a sajátos nevelésű igényű (SNI) gyermekek osztályszintű oktatását. Azóta minden évben indul olyan csoport, ahol sajátos nevelési igényű diákok tanulhatnak. A legtöbb tantárgyból külön csoportban, individualizált oktatási terv alapján tanítjuk a sajátos nevelési igényű tanulókat.

Hírek

2022.05.09.

MÁJUSI MENZA BEFIZETÉS – KÖZÉPISKOLA

Kedves Diákok! MÁJUSI MENZA BEFIZETÉS máj.10-től lesz máj.13-ig teljes áron étkezőknek: 6860 Ft kedv.…

2022.05.07.

Fenntarthatósági Témahét az általános iskolánktól a középiskoláig

Április hónapban 25-től 29-ig az Emberi Erőforrások Minisztériuma kezdeményezésére ismét megrendezésre került a Fenntarthatósági témahét program, melyre…

2022.05.01.

Országos evangélikus rajzpályázat díjkiosztó

“Elfogadtál és elhívtál.” Országos evangélikus rajzpályázat díjkiosztóján vettünk részt 2022.04.28-án Budapesten a Ludwig…

Események

május

09májEgész nap25Osztályozó vizsgákközépiskola

26májEgész napSportnap a Generali Arénában /Kossuth zarándoklatközépiskola

30máj00:00Pünkösdközépiskola

június

Nincs esemény

X
X